Έναρξη εράνου για τη δημιουργία της Πρότυπης Ψηφιακής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Το Τμήμα Αθηνών HJ1 της ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε δημόσια εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της έναρξης του εράνου και της ενημέρωσης για τη δημιουργία της Πρότυπης Ψηφιακής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Στη δεξίωση προσήλθαν σημαίνοντα πρόσωπα της Ελληνο-Αμερικανικής κοινωνίας, φίλοι της ΑΧΕΠΑ, εκπρόσωποι του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», μέλη της ιατρικής κοινότητας, εκπρόσωποι κοινωνικών οργανώσεων, καθηγητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Δρ. Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.. Έπαινοι επιδόθηκαν σε πρόσωπα που έχουν στηρίξει το έργο της δημιουργίας της βιβλιοθήκης.

Σκοποί της ΑΧΕΠΑ είναι η προώθηση του Ελληνισμού, της Παιδείας, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογενειακής και Ατομικής Αριστείας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή δωρεά τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα της Επιτροπής, Δρα Αθανάσιο Σαραντόπουλο, στον αρ. τηλ. 6983 510 414.