Θερμές ευχαριστιές στα περίπου 110 ατομα για την παρουσία τους στην μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης που οργανώθηκε απο το τμήμα μας AHEPA HJ-1 Αθηνών με εισήγηση και οργάνωση του Δντή Παιδείας Γεωργίου Παπαδάκη στο Ζάννειο Ορφανοτροφείο. Συγχαρητήρια στα καταπληκτικά παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος και τον καθηγητή μουσικής ΠαναγίωτηΤσουκνίδα για την επαγγελματική εκτέλεση των τραγουδιών και τις μοναχές του Ιδρύματος για το αξιοθαύμαστο έργο τους.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Πλαστικό και Επαναρθωτικό Χειρουργό και Συγγραφέα κ. Nέκταριο Νουντουλάκη για την άψογη επιμέλεια της εκδήλωσης και την αφήγηση των παραμυθιών, στον Διευθυντή του Ζάννειου κ. Δημήτρη Λιανό για την φιλοξενία της εκδήλωσης και τον συντονισμό της , στην Σοπράνο ΕλένηΤσατσαρή με την εντυπωσιακή εκτέλεση των τραγουδιών της και στον μοναδικό πιανίστα Μάριο Καζά.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας : την καλτσοβιομηχανία ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ και ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΟΥΣΗ και τον Πρόεδρο του HJ-1 Δρ. Δημήτρη Χονδρό για την μεταφορά του πιάνου από το Λύρειο στο Ζάνειο Ίδρυμα και τον Βενέτη Κηφισιάς με τα υπέροχα γλυκά του που προσέφερε στους καλεσμένους μας.Είχαμε την τιμή να παρευρεθεί ο Πρόεδρος του τμήματοςAHEPA HJ -04 Χαλανδρίου ΣΟΛΩΝ George Malamo και η Πρόεδρος του Ιδρύματος Αρωγή κα Βίκη Έλλιοτ.