Κατόπιν ενημέρωσης του Διευθυντή Ελληνισμού Π. Καραμούτσου, από το μέλος μας και Πρόεδρο του IHA, Ε. Ρήγο για τον δύσκολο χειμώνα που περνάνε οι πυρόπληκτοι της Κινέτας, το τμήμα μας αποφάσισε να συνδράμει στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλήνη και της Προέδρου του Ρίτσας Βούλγαρη, προσφέρθηκαν για την στήριξη των παιδιών των πυροπλήκτων οικογενειών, μέσω των εταιριών BODYTALK και ADMIRAL αθλητικές φόρμες και παπούτσια, μέσω μελών του HJ1 είδη ρουχισμού και γραφικής ύλης, καθώς και παπλώματα από την επιχείρηση του Δημήτρη Χουλιαρά (Κιάτο).

Επίσης το τμήμα Αθηνών HJ1 παρέδωσε και επιταγή για την συμπλήρωση άμεσων αναγκών και ενημέρωσε για την απόφαση που έχει ήδη εγκριθεί από το ΔΣ του HJ1 για επίσκεψη επιτελείου γιατρών από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την δωρεάν εξέταση των πυρόπληκτων.

Στην φιλανθρωπική αυτή δράση συμμετείχαν επίσης το γυναικείο τμήμα της AHEPA Θυγατέρες της Πηνελόπης ΕΣΠΕΡΟΣ 359 και το INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION με δωρεές σε σόμπες και παπλώματα. Οι ανάγκες των πυρόπληκτων της Κινέτας συνεχίζουν να είναι τεράστιες και η στήριξη μας δεν θα σταματήσει εδώ . Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μας.