ΑΧΕΠΑ – ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ HJ1

Επιτροπή Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

03.07.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραλαβή Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε η επίσημη παραλαβή της Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ στο Γ.Ν.Α. “ο Ευαγγελισμός”.

Στην λιτή λόγω κορωνοϊού τελετή παρέστησαν ο πρόεδρος του Τμήματος Αθηνών HJ1 Δρ. Δημήτρης Χονδρός, οι συμπρόεδροι της Επιτροπής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ του Τμήματος Ξενοφών Σκουφάρας  και Δρ. Κωνσταντίνος Νούτσης, ο Γραμματέας Δρ. Αθανάσιος Σαραντόπουλος, τα μέλη Δρ. Ιωάννης Ακριβός, κ. Γιώργος Παπαδάκης, Δρ. Κωνσταντίνος Κοζυράκης, κα Ιωάννα Μπρεάνου, καθώς και η κα. Λητώ Γεωργοπούλου πρώην πρόεδρος του Τμήματος “’Εσπερος” των Θυγατέρων της Πηνελόπης.

Από τον Ευαγγελισμό παρέστησαν ο Διοικητής κ. Γρηγορόπουλος, η Διευθύντρια Διοικητικού κα Βρυωνίδου και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής βιβλιοθήκης Δρ. Βαδάλα, κα Καζαμία και κα Πετρομιχελάκη.

Ο κ. Γρηγορόπουλος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη του προς το Τμήμα Αθηνών της ΑΧΕΠΑ για την δωρεά τους. Τόνισε ότι η συνεργασία με την ΑΧΕΠΑ θα ενισχυθεί περαιτέρω στο μέλλον. Ο Δρ. Χονδρός δήλωσε ότι το Τμήμα ΑΘηνών θα σταθεί αρωγός στον Ευαγγελισμό και σε άλλα εξίσου σημαντικά έργα.

Η Ιατρική βιβλιοθήκη ΑΧΕΠΑ ήταν αποτέλεσμα τετραετούς, εντατικής, εθελοντικής εργασίας των μελών της Επιτροπής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ του Τμήματος Αθηνών HJ1 και υλοποιήθηκε με την οικονομική ενίσχυση μελών του Τμήματος Αθηνών HJ1 και αδελφών τμημάτων της ΑΧΕΠΑ και των Θυγατέρων της Πηνελόπης από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Γερμανία και την Ελλάδα, καθώς και χορηγιών από απλούς ιδιώτες και εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η τελετή εγκαινίων εκτός απροόπτου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 και οι προσκλήσεις θα σταλούν προσεχώς.

Σκοποί της ΑΧΕΠΑ είναι η προώθηση του Ελληνισμού, της Παιδείας, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογενειακής και Ατομικής Αριστείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα της Επιτροπής Ιατρικής Βιβλιοθήκης ΑΧΕΠΑ Δρα Αθανάσιο Σαραντόπουλο (E-mail: Sarantopoulos@gmail.com, Κινητό: 6983510414).

###