“ Παρουσίαση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων που υποστηρίζει κάθε μήνα περίπου 26.000 συμπολίτες μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και βιώνουν αποκλεισμό και κοινωνική απομόνωση.” Ομιλητής ο Δρ. Γρηγόρης Λέων μέλος της AHEPA ΑΘΗΝΩΝ , συντονιστής Πρόεδρος AHEPA ΑΘΗΝΩΝ Δρ. Δημήτρης Χονδρός , εισηγητής της ομιλίας Δντης Παιδείας AHEPA ΑΘΗΝΩΝ Γιώργος Παπαδάκης , μπορούν να τεθούν ερωτήσεις μετά το πέρας της ομιλίας.

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ομιλία της AHEPA AΘΗΝΩΝ  HJ1   του  Προέδρου του Κέντρου υποστήριξης και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κ. Γρηγόρη Λέων. (https://kyada-athens.gr)

Ο ομιλητής Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Γρηγόρης Λέων και από αριστερά προς τα δεξιά προς τα αριστερά , Χρήστος Μπακούρος Ταμίας , Γιώργος Παπαδάκης Δντης Παιδείας και ο Πρόεδρος της AHEPA Αθηνών Δημήτρης Χονδρός , Κωνσταντίνος Βαρσαμης Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος , από το Λονδίνο ο ηθοποιός Peter Kosta και Ο γραμματέας της AHEPA Αθηνών Αλέξανδρος Λιούλος.
ο Γενικός Γραμματέας της AHEPA από τα Headquarters της AHEPA στη Ουάσιγκτον Basil Mossaidis και ο Γιώργος Παπαδάκης Δντης Παιδείας AHEPA Αθηνών

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετά μέλη της AHEPA απο την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας της AHEPA από τα Headquarters της AHEPA στη Ουάσιγκτον Basil Mossaidis , ο πρώην President of AHEPA CANADA Ξενοφών Σκουφάρας , Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδος Κωνσταντίνος Βαρσάμης και ο πρώην κυβερνήτης Βασίλης Πετκίδης και μέλη της Περιφέρειας.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Χονδρός  της AHEPA ΑΘΗΝΩΝ προλόγισε τον ομιλητή και πρότεινε την επίσκεψη των Γιατρών της AHEPA ΑΘΗΝΩΝ στο ΚΥΑΔΑ για την προσφορά των υπηρεσιών τους, όπως και ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Σταύρος Σταθόπουλος για την προσφορά των φυσικόθεραπευτών Ελλάδος. Ο Δντης Παιδείας του τμήματος Γιώργος Παπαδάκης και εισηγητής της ομιλίας αναφέρθηκε στην Αλληλεγγύη της κοινωνίας στα ασθενέστερα στρώματα οτι είναι η βάση για την λύση όλων των προβλημάτων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο  τονίζοντας οτί “ η καμπάνα δεν χτυπά για τους άλλους άλλα για  εμάς ώστε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας”.Η συνάντηση έκλεισε με ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες , ευχαριστίες και συγχαρητήρια από όλους προς τον ομιλητή.

Στο κάτωθι link έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία του Προέδρου Γρηγορίου Λέων με αναλυτική επεξήγηση όλων των παροχών του Κ.Υ.Α.Δ.Α και τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. (https://youtu.be/7QB–s2-JqM)