Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στον 11 όροφο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά το τέλος της ολομέλειας θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα “Παγκόσμιο Εισόδημα: Έννοια, Εφαρμογή, Παγίδες”. Ομιλητής ο Κωνσταντίνος Στρατάκης. Το βίντεο της ομιλίας θα αναρτηθεί μετά την ομιλία σε αυτή την σελίδα:

Ο Κωνσταντίνος Στρατάκης είναι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Κατέχει Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ίδιο Ίδρυμα και στο Μάρκετινγκ από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών. Ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού από το 1978 ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην SBS Financial Consultants. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά διεθνώς με συνδεδεμένες επιχειρήσεις στη Ρουμανία, στη Κύπρο, στη Τσεχία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Λογιστών, του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και άλλων επαγγελματικών συλλόγων. Κατέχει άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ Τάξης και είναι Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής.